FRÅGOR OCH SVAR

Välkommen till vår FAQ!

Vi får massor av frågor om vårt arbete och en hel del av dem är samma.

Denna FAQ är de vanligaste frågorna vi får som faktiskt är viktiga för kunden att veta om, vi lämnar fortfarande några frågor obesvarade så att vi ska ha något att prata om när vi träffas.

 

 

F: Gör det ont?

S: JA! Det gör ont men under de första timmarna är det 100% hanterbart, efter några timmar blir du trött och du kommer inte vara lika lätt att handskas med smärtan. Men ta med något att äta så du kan fylla på din energinivå vilket förhoppningsvis gör det lättare att handskas med smärtan under en längre tid.

 

 

F: Hur är er prissättning

S: Standard sittning är 6tim för 6000kr, minsta sittning är 1tim för 1500kr

 

 

F: Hur fungerar betalningen

S: Du kan betala direkt efter varje möte via Swish eller kontanter.

Vi samarbetar även med Klarna så du kan delbetala kostnaden under en längre tid.

 

 

F: Hur lång tid tar det att tatuera en arm och hur mycket kostar det?

S: Jag kan göra en arm med linje blommor på 3 sittningar, om jag gör en enkel blå bakgrund tar det 6 sittningar om jag lägger till några fina detaljer i bakgrunden som en avlägsen skog, småfåglar och moln tar det 9 sittningar. Om jag sedan bestämmer mig för att sätta färg och en super dramatisk ljuseffekt i blommorna kommer det att ta 12 sittningar, om jag sen bestämmer mig för att hela tatueringen ska se ut som inget som någonsin sett innan det tar 15 sittningar bara för att varje enskild detalj perfekt ..... För att sammanfatta det kommer allt till din och tatuerarens ambition, desto mer vi jobbar med det desto bättre blir det och ju mer det kommer att kosta.

 

 

F: Får jag en skiss, ritning eller design av min tatuering före den första sittningen

S: Ja! Vi har som mål att ha alla stora designer ska vara redo minst en vecka före den första sittningen.

Vilka tatueringar är INTE förberedda? Mindre tatueringar som bokstäver eller symboler, fotorealism där vi har en fotoreferens som ett lejonhuvud etc.

 

 

F: Om jag inte gillar min design, kan jag ändra den?

S: Naturligtvis, om du inte tycker om vad vi gjort alls har det uppenbarligen varit ett kommunikationsproblem och vi diskuterar tillsammans vad vi behöver för att göra alla  nöjda. Små förändringar är mycket vanliga, stora förändringar händer, men bara när vi inte vet allt vi behöver veta så var noga med att vara specifik från början.

 

 

F: Om jag måste avboka, hur gör jag

S: Du skickar ett mejl och meddelar oss senast 2 arbetsdagar före den bokade sittningen, hör du av dig för sent så faktureras du för hela sittningen. Om du vet att du måste avboka hör gärna av dig så tidigt som möjligt till oss, det uppskattar vi så vi hinner boka en ny kund och förbereda den nya kundens tatuering så noga vi kan.

F: Hur kan ni ta betalt för en hel sittning när jag ens dök upp

S: Varje månad bokar vi in kunder så vi har en beräknad inkomst på 100.000kr, första 50.000kr är FASTA utgifter. Cirka 50% av överskottet går till moms och löneskatt. Den beräknade lönen är 25.000:-

Om fyra kunder inte dyker upp under månader försvinner 24.000kr från överskottet.

Den här månaden fick vi bara ut 13.000:- i lön istället för den beräknade lönen på 25.000:- eftersom 4 kunder blev akut sjuka, glömde av sin tid eller glömde av att avboka i tid.

Om din chef berättade att du bara får hälften av din lön den här månaden för att några kunder strulat skulle du acceptera det?

 F: Om jag missade min sittning, får jag köra klart min tatuering hos er?

S: Givetvis, vi är helt fokuserade på konsten och även om du är vimsig så är vi bara glada om vi får slutföra vårt konstverk. Har du dessutom betalat fakturan för din uteblivna tid så har du inte kostat oss någon lön privat och vi har absolut inget att vara upprörda över.

F: Målar ni annat än tatueringar

S: Ja, vi målar allt möjligt, med allt möjligt på allt möjligt.

Om ni har en beställning på något ni vill ha gjort så fråga, har vi tid så så får ni en offert.